Sommaraktiviteter 2021

Här hittar du en lista över sommaraktiviteter som riktar sig till personer med funktionsnedsättning

Sommaraktiviteter 2021

Här hittar du en lista över sommaraktiviteter som riktar sig till personer med funktionsnedsättning. Det finns en härlig variation av läger där du kan va roligt i sommar.

Vattenskoj och Bollskoj

Välkommen till KFUM Alnäs på daglägren Vattenskoj och Bollskoj. Lägren vänder sig till barn med funktionshinder i åldern 10–17 år. På Vattenskoj provar vi att  segla, paddla, fiska och åker på båtutflykter. På Bollskoj provar vi att spela fotboll, basket, beachvolleyboll och tennis. Ledarna är handplockade för detta läger och har stor erfarenhet av lägerverksamhet för barn med särskilda behov. Lägren pågår mellan klockan 10.00-15.00.

 

19-23 juli, Vattenskoj – FULLBOKAT (vecka 29)
26-30 juli, Bollskoj (vecka 30)

 

Läs mer om bollskoj här

 

Findus sommarläger

Välkommen till KFUM Alnäs på Findusläger för barn med särskilda behov i åldern 9-18 år och unga vuxna över 18. Upplevelsen, rörelseglädjen och gemenskapen står i centrum. För oss på KFUM är det viktigt att våra besökare får prova nya aktiviteter och stärka självkänslan både individuellt och i grupp. På Alnäs står ledare, instruktörer och annan personal redo att ge er en minnesvärd vistelse med skratt, friluftsliv, lek, idrott och avkoppling.

 

19–20 juni                     Premiär Stora Findus (vecka 24)

3–4 juli                           Findus (vecka 26)

14–15 augusti                Findus (vecka 32)

 

Läs mer stora Findus

Läs mer Findus

 

Summer Camp 2021

Välkommen till Fyrisgårdens Summer Camp! Summer Camp är ett sommarläger för barn, unga och vuxna från åtta år med funktionsnedsättning. Under sommardagar i juni och Agusti får du möjligheten att prova på flera olika spännande aktiviteter och träffa nya vänner.

 

Barn och ungdoms camp 22–24 juni (vecka 25)

Ungdoms och vuxen camp 12–13 augusti ( vecka 32)

 

Läs mer om Summer camp här

 

Dagläger på Ekolnsnäs med RBU Uppsala

Välkommen på dagläger på Ekolnsnäs sommaren 2021. Lägret vänder sig till rörelsehindrade barn och ungdomar från 6 till 18 år samt till simkunniga syskon över 7 år. RBU:s populära dagläger är naturskönt belägna i Ekolnsnäsgården vid Vårdsätraviken i Uppsala.

 

14 juni – 18 juni (vecka 24)

21 juni – 24 juni (vecka 25)

 

Läs mer om Ekolnsnäs läger här