Stark med häst

Ridterapi är en holistisk behandling som tränar människan fysisk, psykisk och social.

Stark med häst

Vi erbjuder individanpassade aktiviteter med häst i härlig gårdsmiljö för barn, ungdomar och vuxna. Du kan träffa vara Miniponnyer, klappar och borstar, hjälper till att fodra och mockar, går på skogspromenad med hästarna eller uppleva lekfullt pedagogisk ridning under handledning av ridterapeuten på vara välutbildade stora terapihästar.

Genom rullstollsrampen kan den som vill komma upp på hästryggen på ett smidigt sätt. Den som vill träna med lite mer intensitet kan prova fysioterapi på hästryggen där vi träna med hjälp av hästens rörelser och olika träningsredskap. Vi erbjuder även ledarskapsutveckling med häst och upplevelsepedagogik för grupper.

Sommar Stark med häst! Ridterapi för barn, unga och vuxna med och utan funktionsvariation.

Sommaren med stark med häst!

Stark med häst har öppet hela sommaren och erbjuder hästunderstödda aktiviteter, terapi och lärande till barn, unga och vuxna med eller utan funktionsvariation. De tar emot enskilda personer, grupper och familjer och finns på Fiskbrunna Gård utanför Bålsta. Boka ridterapi och individuellt ridläger under sommaren, välj mellan 3 olika alternativ via PDF:en eller ta allihop. Stark med häst annorndar också ett prova på tillfälle med RBU. Boka via 076-868 13 86 eller starkmedhast@gmail.com senast den 30 maj.

 

Datum för prova på:

6 juni mellan klockan 10 och 14:00 (vecka 23)

Läs mer om prova på tillfället via RBU:s Sommar höjdpunkter
Läs mer om sommaren via Sommarlov stark med häst

 

Kontakt

Webbsida: www.starkmedhast.com

Besöks adress: Fiskbrunnavägen, Bålsta

E-post: starkmedhast@gmail.com