Fyrisgården Idrottsklubb

Fyrisgården Idrottsklubb erbjuder social idrott för alla

Fyrisgården Idrottsklubb

 

På Fyrisgården har vi länge sysslat med idrott för alla. I över tio år har vi erbjudit innebandy, fotboll och dans för personer med funktionsnedsättning. Sedan 2018 bedriver vi vår idrottsverksamhet genom vår idrottsavdelning – Fyrisgården IK. Hos oss är alla välkomna!

 

Innebandy
Varje måndag och fredag erbjuder vi dig möjligheten att spela innebandy med oss på Fyrishov!

På måndagar kan du, helt kostnadsfritt som medlem, träna med andra innebandyintresserade och duktiga ledare. Vi går i samlad trupp från Fyrisgården till Fyrishov, hall B och tränar mellan 15.30-16.30

På fredagar har vi en introduktionsgrupp till innebandy där barn i åldrarna 8-12 år med funktionsnedsättning kan spela innebandy i en mindre grupp, tillsammans med erfarna och duktiga ledare. I denna introduktionsgrupp kan du prova på gratis upp till fyra tillfällen, därefter tillkommer en avgift för fortsatt träning. Träningen pågår mellan 16.00-17.00 i Fyrishov, hall A & F.

 

Fotboll
På onsdagar kan du hänga med och träna fotboll med Fyrisgården! Som medlem tränar du kostnadsfritt med oss på Fyrishov och på utomhusplaner. Träningen pågår mellan 15.30-16.30.

 

Alla får dansa
Alla får dansa är en introduktionsgrupp i dans för barn 8-12 år med funktionsnedsättning. Pröva att dansa i liten grupp med duktiga ledare. De som vill kan sedan fortsätta ytterligare 8 gånger (mot avgift).

 

Showdans
I Fyrisgårdens showdansgrupper får du öva på dans- och scenrutiner. Showdansgrupperna dansar en bredd av olika sorters danser som visas upp vid olika tillställningar. I nuläget finns två showdansgrupper som övar varje fredag tillsammans med vår danspedagog.

 

Zumba
På torsdagar har du möjligheten att ta del av Zumba på Camp Fyrisgården. Från 15.30-16.30 dansar vi loss inne på fritids tillsammans.

 

Kontaktinformation

Adress: Svartbäcksgatan 58, Uppsala
webb: www.fyrisgarden.se/fritid-for-alla/aktivitet/fyrisgarden-idrottsklubb/

Kontakt: exp@fyrisgarden.se