Fritid för alla-dagen 2022

Upplands största prova på-dag för personer med funktionsnedsättning 8 oktober 2022

Fritid för alla-dagen 2022

 

Välkommen till Fritid för alla-dagen! Här kan du kostnadsfritt prova på aktiviteter inom idrott och kultur samt lära dig mer om vilka fritidsaktiviteter som erbjuds för personer med funktionsnedsättning i Uppland.
Du kommer kunna pröva på musik, dans, slöjd, bangolf, poesi, pingis, hälsa på djur och mycket mer! Vi lovar en dag full med aktiviteter och möten. På årets Fritid för alla dag har vi dessutom 20 års jubileum. Du kan också se bilder från 2020 och 2021:s prova på dag.

 

Se och ladda ner kartan över Fritid för alla dagen.

 

Det behövs ingen anmälan utan det är bara att komma, men du får gärna klicka i att du kommer via vårt facebook evenemang och dela & bjuda in till dagen.

 

Fritid för alla-dagen är en prova på-dag där Upplands föreningar och organisationer visar upp och informerar om sina verksamheter och aktiviteter som riktar sig till personer med funktionsnedsättning. Dagen arrangeras av nätverket Fritid för alla.

 

När?

8 oktober 2022 12:00-15:00

 

Var?

Fyrishov i hall E och F

 

Ett tryggt besök

Vi kommer att ha gott om plats mellan utställare så att vi enkelt kan hålla avstånd mellan varandra och handsprit kommer vara utplacerad på strategiska platser.